Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Ασφάλειες αυτοκινήτων

 ΦΘΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΦΘΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, ΦΘΗΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Το αυτοκίνητο έχει μπει καθημερινά στη ζωή μας και δεν είναι αντικείμενο πολυτελείας, αλλά ένα αναγκαίο μέσο μετακίνησης απαραίτητο σε όλες τις Ελληνικές οικογένειες. Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τη νομοθεσία, αλλά αποτελεί και ηθική υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας, την οικογένειά μας και το κοινωνικό σύνολο. 

Είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστή επιλογή για την ασφάλεια αυτοκινήτου. Όχι μόνο με κριτήριο τα φθηνά ασφάλιστρα αλλά και τη φερεγγυότητα της ασφαλιστικής εταιρείας η οποία θα κληθεί σε μιά δύσκολη στιγμή να μας αποζημιώσει. Το γραφείο μας έχει συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πλέον φερέγγυες ασγαλιστικές εταιρίες και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου  και σε αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες. Τώρα εκτός από τα συμβόλαια ετήσιας και εξάμηνης διάρκειας υπάρχει σε κάποιες ασφαλιστικές εταιρίες η δυνατότητα και για 3μηνη ασφάλεια αυτοκινητου σε φθηνές τιμές

  ΦΘΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ


ΤΙΜΕΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

    1-6 Ιπποι 7-8 Ίπποι 9-10 Ίπποι 11-12 'Ιπποι 13-14 Ίπποι
Από 105,00 euro Από 115,00 euro Από 133,00 euro Από 147,00 euro Από 159,00 euro

3μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, φθηνές τιμές ασφάλειας αυτοκινήτων, ασφάλειες αυτοκινήτων

Οί παραπάνω ενδεικτικές τιμές ασφαλίστρων αυτοκινήτων (Β.Μ.3) περιλαμβάνουν:

  • Υλικές ζημιές & σωματικές βλάβες προς τρίτους.  
  • Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
  • Φροντίδα ατυχήματος        
  • Προσωπικό ατύχημα και νομική προστασία.   


Οι παραπάνω τιμές ασφάλειας αυτοκινήτου είναι ενδεικτικές. Διαφοροποιούνται ανάλογα με την ηλικία του οδηγού, τη μάρκα και την ηλικία του αυτοκινητου σας, από το πλήθος ζημιών που έχετε προκαλέσει, από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας οδήγησής σας και από άλλους παράγοντες ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία.  


Η ασφάλιση του αυτοκινήτου σας γίνεται με ένα τηλεφώνημά σας και παραδίδεται όπου εσείς θέλετε. Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με πιστωτική κάρτα. 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.   

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ 


ΤΩΡΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΘΗΝΗ ΤΡΙΜΗΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ  ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ .  ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ !!!

 

                                                                                                

 

 ΦΘΗΝΗ 3ΜΗΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΙΜΕΣ ΦΘΗΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ

tags: asfaleia autokinitou, asfaleies, asfalish online, asfalies, asfalistra, ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια αυτοκινήτου τιμέσ, 3μηνη ασφάλιση αυτοκινήτου, ασφάλεια αυτοκινήτων, ασφάλειες, ασφαλιστικές εταιρίες, τρίμηνη ασφάλιση αυτοκινήτου φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου, φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτων για ανέργους, χαμηλά ασφάλιστρα, οικονομικά ασφάλιστρα αυτοκινήτου, φθηνά ασφάλιστρα αυτοκινήτων, φθηνότερα ασφάλιστρα αυτοκινήτωντρίμηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, φθηνή 3μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλειεσ αυτοκινήτων τιμέσ, φθηνή ασφάλεια, φθηνές ασφάλειες αυτοκινήτου για συνταξιούχους, φθηνή τρίμηνη ασφάλιση, οικονομική ασφάλιση ασφάλεια αυτοκινήτου γιά 3 μήνες ασφάλεια αυτοκινήτου γιά τρείς μήνες ασφάλεια αυτοκινήτου on line φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου τιμές 2013